– Hej Johnny! Jag är en kille från Stockholm som bloggat ett tag och har en del följare. Jag undrar hur man tjänar pengar i bloggen?

Tjenare! Vad roligt att du frågar, det är så enkelt att tjäna pengar på bloggen men inte alla som vet hur man gör. Jag har testat lite olika tjänster men sen jag började använda >>www.blogfame.com så har allt blivit lättare! Blogfame är alltså ett affiliate-nätverk där du kan länka till olika annonsörer/butiker och tjäna pengar per klick eller per försäljning. Varje gång jag använder något eller har på mig något som finns hos någon av deras annonsörer (dem har alla bästa som Nike, Zalando, MyProtein med mera) så gör jag om en länk inne på deras hemsida och använder den i bloggen. Sen kan jag följa mina inkomster inne på hemsidan och så får jag lön en gång i månaden. Hur bra?! Jag blir taggad av att se att mina läsare faktiskt inspireras av vad jag har på mig osv så det är grymt kul! Lycka till 🙂

DSC_2945

 

Posted in: JOBB
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *