DETTA GILLAR JAG HOS TJEJER

Bloggtjejerna Kissie, Caroline Roxy, Madeleine Bitici och Lisa Anckarman har startat en hemsida mot näthat (Skapaskillnar.nu). Här kan man läsa om hur man handskas med näthat och varför man hatar. Tjejerna har även >>Skapa Skillnad podden som riktar sig till skolelever som behöver stöd från tjejer som verkligen har varit med. Tjejerna diskuterar självförtroende, skönhetsoperationer och såklart – hat på nätet. Jag gillar verkligen när tjejer säger vad de tycker och tar för sig. Det är en grym värld på nätet. Om Justin Bieber väljer att ta bort sin Instagram på grund av kommentarer så kan man ju tänka sig hur dåligt en 14-åring som precis börjat skolan mår som får hat i sina kommentarer.

Grymt initiativ tjejer!

instabild-torsdag-1

Posted in: NÖJE

You might also like

Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *