TIPS :)

Tja!!

Jag ville bara tipsa er om en sida jag jobbat tillsammans med sista månaden. Där kan man få gratis produkter och presentkort – vilket jag kan tänka mig att många av er är intresserade av. Man behöver inte vara stor-bloggare för att det ska fungera, utan de räcker med att du registrerar dig härDet är en säker sida och allt du behöver göra är att svara på frågor.

>>Toluna som sidan heter, samarbetar med Onlinepizza, MANGO, Loreal och många fler, så de finns något för alla 🙂

Gillar ni sådana här inlägg när jag tipsar om olika saker? De gör jag gärna fler gånger i så fall. Nu ska jag springa till gymmet!

johnnygym

 

I samarbete med Toluna.com

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - AH CLINIC Paulina Danielsson - Love life osv. Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *