THROWBACK SUMMERBURST

Det känns verkligen som att hösten är påväg på riktigt nu alltså. Jag satt och kikade igenom sommarens bilder och en av de bästa upplevelserna var utan tvekan Summerbust! Trots vädret så hade jag så sjukt kul. Hela upplevelsen började ju med att jag fotades för Summerburst officiella festivalkläder tillsammans med >>Lisa.

summerbustreal1

summerbust1

Första festivaldagen åt vi lunch tillsammans med Junkyard och flera andra bloggare på Farang. Magiskt ställe verkligen!

keela111

keela

>>Keela

keela1

Efter lunchen drog vi till festivalområdet och njöt av musiken. Det var rätt fett att det regnade ändå mitt i allt det härliga. Fick gå omkring och rocka en regnponcho, haha!

glasögonsnöre

Här är förstadagens outfit! Btw, måste tipsa er om >>glaögonsnöret jag har runt halsen. Så praktiskt om man är på festival och inte vill riskera att tappa bort sina glasögon i folkmassorna. Och jag tycker faktiskt det rätt snyggt! Eller hur?

summerburst

fans

Dessutom träffade jag massor av fans och vänner. Jag vill verkligen säga tack till er alla! Utan er hade jag inte varit där jag är idag och jag får så mycket positiv energi av varenda en av er!!

Posted in: NÖJE
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *