NIKE REA1. Byxor HÄR / 2. Skor HÄR / 3. Skor HÄR / 4. Tights HÄR / 5. Linne HÄR / 6. Skor HÄR / 7. Shorts HÄR / 8. Tröja HÄR

Har hittat massor av snyggt hos Nike, och ovan ser ni några av de grejerna. Dessutom har ju Nike en extra stor rea just nu – ytterligare 20% rabatt rean! Ange koden SU716 i kassan så dras ytterligare 20% av från alla reaprodukter. Verkligen hur bra som helst om du vill hitta lite nya, snygga träningskläder och accessoarer 🙂

 

Posted in: MODE

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *