TACK GÖTEBORG

STORT TACK SUMMERBURST / GÖTEBORG

Jag har haft en fantastisk helg i Göteborg, Summerburst är som alltid så jäkla roligt! Jag vill verkligen säga ett stort TACK till alla fantastiska människor som kommer fram och sprider glädje och kärlek. Jag uppskattar det så otroligt mycket, ni är underbara!

Nu har jag precis satt mig på tåget hem till Stockholm igen, ska samla lite ny energi ikväll för att imorgon fira Samir som fyllt år. Det kommer garanterat bli en jäkligt bra dag det också!

Kläderna jag har på mig hittar ni HÄR 🙂

Posted in: NÖJE

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vinterfesten Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *