TACK GÖTEBORG

STORT TACK SUMMERBURST / GÖTEBORG

Jag har haft en fantastisk helg i Göteborg, Summerburst är som alltid så jäkla roligt! Jag vill verkligen säga ett stort TACK till alla fantastiska människor som kommer fram och sprider glädje och kärlek. Jag uppskattar det så otroligt mycket, ni är underbara!

Nu har jag precis satt mig på tåget hem till Stockholm igen, ska samla lite ny energi ikväll för att imorgon fira Samir som fyllt år. Det kommer garanterat bli en jäkligt bra dag det också!

Kläderna jag har på mig hittar ni HÄR 🙂

Posted in: NÖJE

You might also like

Sandra Lindahl - The sick baby = jag Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - Shibuya crossing, Tokyo We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE BYGISELA - DARLING IM HOME Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *