FICK FEELING

Jag hoppas inte att NÅGON har missat sommarens låt!

Dom har gjort det igen, men denna gången tror jag att det kommer bli om möjligt ännu större. Samir och Viktor – Fick Feeling har på ett dygn hoppat upp på topplistorna i Sverige och jag är helt övertygad om att dom kommer knipa första platsen inom ett par dagar och sedan stanna där sommaren ut! Mark my words.

När det går så långt att TV4 Nyheterna tar upp deras låt släpp då är det fanimej på riktigt!

ETT STORT GRATTIS MIN BROR, DU ÄR GRYM!!

LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR!

Posted in: NÖJE

You might also like

Josephine Qvist - JAG SKA TILL DUBAI Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Caroline Roxy - MUSIC Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *