FICK FEELING

Jag hoppas inte att NÅGON har missat sommarens låt!

Dom har gjort det igen, men denna gången tror jag att det kommer bli om möjligt ännu större. Samir och Viktor – Fick Feeling har på ett dygn hoppat upp på topplistorna i Sverige och jag är helt övertygad om att dom kommer knipa första platsen inom ett par dagar och sedan stanna där sommaren ut! Mark my words.

När det går så långt att TV4 Nyheterna tar upp deras låt släpp då är det fanimej på riktigt!

ETT STORT GRATTIS MIN BROR, DU ÄR GRYM!!

LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR!

Posted in: NÖJE

You might also like

We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Caroline Roxy - Essque Zalu Zanzibar Lisa Anckarman - SILVER BOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *