FICK FEELING

Jag hoppas inte att NÅGON har missat sommarens låt!

Dom har gjort det igen, men denna gången tror jag att det kommer bli om möjligt ännu större. Samir och Viktor – Fick Feeling har på ett dygn hoppat upp på topplistorna i Sverige och jag är helt övertygad om att dom kommer knipa första platsen inom ett par dagar och sedan stanna där sommaren ut! Mark my words.

När det går så långt att TV4 Nyheterna tar upp deras låt släpp då är det fanimej på riktigt!

ETT STORT GRATTIS MIN BROR, DU ÄR GRYM!!

LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR!

Posted in: NÖJE

You might also like

Alexandra Nilsson - Don't be fooled by the rocks that I got, Im still Jenny from the block.. Alexandra Nilsson - Vilken är din favoritoutfit? Alexandra Nilsson - Hetaste sneakers till hösten! Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *