FALUN

14/5/16

När man hänger med Michelle händer alltid konstiga och spontana saker, t.ex som att vi precis spenderat två dagar i Falun. Rätt mysigt men rätt konstigt då det går att räkna på en hand hur många aktiviteter Falun har att erbjuda, haha. Vi har dock fotat en del och tränat, så jag klagar inte!

Nu sitter vi på ett tåg tillbaka till Stockholm, jag ska på lägenhetsvisning sen träna! Var det förresten någon som hade otur igår på fredag den 13de? 😉


Posted in: NÖJE

You might also like

Paulina Danielsson - Vad har jag haft för mig under mina sociala medier fria dagar? Lisa Anckarman - #SYNSAMEYEFASHION BYGISELA - VENDREDI Sponsored - Bangerhead - 20% rea Keela - The Ocean Ball. Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *