PALM SPRINGS

Stars and stripes, just as America.

Trots att vädret inte har varit det bästa nu i LA så har resan varit helt magisk! Idag tog vi en roadtrip till Palm Springs för poolparty. Där visade det sig vara 30 grader och inte ett moln på himlen, så med en gyllenbrun bränna och blöta badbrallor i väskan är jag riktigt nöjd med den här dagen 😀

Nu ska vi ut och ge nattlivet en omgång!

DSC_4742

DSC_4767

DSC_4655

// Badbyxor HÄR // Jeans HÄR // Skor HÄR // Jeansskjorta (second hand) // Keps (topman) // Solglasögon HÄR //

Posted in: MODE

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *