Jäklar vilken hektisk dag det har varit, men nu är jag hemma! Idag har varit en väldigt produktiv dag, betyder alltså att jag fått mycket gjort☺️ 

Jag har bl.a haft plåtning med min grymma fotograf Magnus Danielsson, jag Samir och Kim Lindman fotades för Fitness galan som är i helgen på Friends Arena. Jag tycker förövrigt att det verkligen är något att prioritera i helgen om ni har ett par timmar över! Grabbarna kommer vara där, jag är då på annan plats i världen.. 😉 

Sen har jag även hunnit klippa mig hos bästa Danni, men kass som jag är har jag inte tagit någon bild än. Får fixa det imorgon! 

Nu har jag precis börjat packa min resväska för inatt bär det av mot lite varmare breddgrader, mer om det i nästa inlägg😎 Bilderna ifrån idag, Mange kan sin grej om man säger så! Eller?


Posted in: TRÄNING

You might also like

Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG Hedda Dibinger - silver Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *