VALBORG

Valborg för de flesta betyder säkert champagnefrukost och ett monster krök i Uppsala te.x!

Så ser inte riktigt min verklighet ut, jag  var uppe tidigt imorse för att köra cardio på fastande mage. Sen hem och äta frukost bestående av en äggröra och en smoothie på hallon, broccoli, blåbär, spirulina och vatten. Nu har jag precis varit på gymmet igen och kört ett styrkepass!

Såhär har mina förmiddagar sett ut i ungefär fyra veckor nu, men faktum är att jag har tre dagar kvar. Frågan är vad som händer om tre dagar.. 😉

Idag måste jag till nåt shopping place, har en jäkla massa grejer att inhandla!

img_2993.jpg

Posted in: TRÄNING

You might also like

Josephine Qvist - HUR NICE IS THIS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sandra Lindahl - The sick baby = jag Paulina Danielsson - Morning Sponsored - Get your Glossybox today! Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *