VALBORG

Valborg för de flesta betyder säkert champagnefrukost och ett monster krök i Uppsala te.x!

Så ser inte riktigt min verklighet ut, jag  var uppe tidigt imorse för att köra cardio på fastande mage. Sen hem och äta frukost bestående av en äggröra och en smoothie på hallon, broccoli, blåbär, spirulina och vatten. Nu har jag precis varit på gymmet igen och kört ett styrkepass!

Såhär har mina förmiddagar sett ut i ungefär fyra veckor nu, men faktum är att jag har tre dagar kvar. Frågan är vad som händer om tre dagar.. 😉

Idag måste jag till nåt shopping place, har en jäkla massa grejer att inhandla!

img_2993.jpg

Posted in: TRÄNING

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *