SUMMERBURST X JUNKYARD

SUMMERBURST PRESENTED BY JOHNNY EDLIND & LISA ANCKARMAN

Jag och min vän/kollega Lisa gjorde i samarbete med  Junkyard och Summerburst en grymt rolig kampanj för Summerburst klädkollektion. Känns riktigt kul! Jag tycker personligen att kampanjen vart jäkligt bra och ser fram emot att träffa en massa partyglada människor i vårat tält på festivalerna i sommar!

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 13.21.00

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 13.23.30

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 13.23.43

Posted in: JOBB, MODE, NÖJE

You might also like

We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Mot Aspabruk Caroline Roxy - Essque Zalu Zanzibar Lisa Anckarman - SILVER BOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *